وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

علت کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها

علت کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها معاون کل وزارت بهداشت ضمن اشاره به علل کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها و روند نزولی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، در عین حال گفت: در کشور هنوز به فاز مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در فاز مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که نکات مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر ایرج حریرچی با اشاره به کاهش مراجعات کرونایی و در عین حال روند نزولی مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، گفت: باید توجه کرد که علت اصلی این موضوع این است که ما امکانات‌مان را ارتقاء دادیم تا بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهیم؛ بنابراین در حال حاضر بیماری کووید-۱۹ را در مراحل اولیه بیماری تشخیص می‌دهیم. در عین حال مراقبت‌های لازم را از بیمار انجام می‌دهیم تا حال او بدتر نشود.

 

وی افزود: در عین حال خوشبختانه آگاهی مردم در زمینه ویروس کرونای جدید افزایش یافته و در نتیجه با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، میزان ابتلای جدید به بیماری کاهش یافته است. بر این اساس با کاهش تعداد ابتلا، نیاز به بستری هم کاهش پیدا کرده است. در عین حال اکنون موارد جدید ابتلا را در مراحل اولیه تشخیص می‌دهیم و مراقبت‌های لازم را از آن‌ها به عمل می‌آریم تا بیمارستانی نشوند و در عین حال نیازی به بستری در آی‌سی‌یو هم نداشته باشند.

 

حریرچی تاکید کرد: بنابراین در این فاز اقدام اصلی که باید انجام شود، مراقبت است. اگر فردی متوجه بیماری نشود و مورد شناسایی قرار نگیرد، در مرحله پیشرفته مراجعه می‌کند و در آن زمان نیازمند اقدامات درمانی ویژه است.

 

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: از طرفی هم در حال حاضر مهارت پزشکان‌مان نیز در حوزه اداره بیمارستان‌ها و بیماران افزایش یافته است.

 

حریرچی در ادامه گفت: با وجود تمام این اقدامات، هنوز در کشور به فاز مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در فاز مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که نکات مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار